سینک ظرفشویی استیل، گرانیت یا شیشه ای؟ کدامیک و چرا؟

یکی از اعضای جدانشدنی آشپزخانه ها که خانم ها بیشتر با آن سر و کار دارند، سینک ظرفشویی است. اگر قصد خرید سینک ظرفشویی داشته باشید، اولین سوالی که با آن مواجه می شوید این است که چه جنسی بهتر است؟

متریال سینک، عامل اصلی تعیین کننده در پایداری سینک در استفاده روزمره از آن می باشد. هر نوع متریال دارای مزایا و اشکالاتی است که خریدار مشتاق است اطلاعات لازم را در این زمینه بدست آورد و بعد از اطلاع از تمام مدل های بازار، اقدام به خرید نماید. سینک های ظرفشویی از نظر جنس به سه دسته استیل، شیشه و گرانیت تقسیم بندی می شوند. در ادامه، ویژگی های هر کدام از این متریال ها را برای شما توضیح می دهیم که درنهایت بهترین انتخاب را داشته باشید.

۱-سینک استیل

سینک استیل ازجمله پرطرفدارترین و پرکاربردترین ورق های سینک محسوب می شود. از ویژگی های بارز این نوع از سینک ها می توان به مقاومت بالا در برابر حرارت، شستشوی مکرر، خوردگی و رنگ زدگی اشاره نمود. سینک های استیل ضدزنگ در مقایسه با سایر متریال ها ارزان تر می باشند و از این رو در اغلب آشپزخانه ها، شاهد استفاده این نوع از سینک ها هستیم. البته اگر در شهری زندگی می کنید که آب سنگینی دارد، ممکن است دیدن لکه های آب بر روی سینک های استیل، برایتان آزاد دهنده باشد. سینک های استیل دارای سه مدل توکار، روکار و زیرکار می باشند. در بین سه مدل، سینک های توکار جزو پرفروش ترین ها می باشند. طراحی زیبای این مدل ها در مقایسه با مدل های روکار، قابل انکار نیست. برای نصب این نوع سینک ها، صفحه کابینت برش داده می شود و سینک از بالا بر روی چوب یا سنگ نصب می شود. اطراف سینک از قسمت زیر سینک بوسیله نوار آب بندی مخصوص (و یا چسب موم) که همراه سینک ظرفشویی در داخل بسته بندی قرار دارد، آب بندی می شود تا آب از این قسمت ها به داخل کابینت نفوذ نکند. البته بهتر است بعد از شستشوی ظروف، با یک دستمال خشک اطراف سینک را خشک کنید. اگر از آن دسته افرادی هستید که حساسیت زیادی به خراب شدن چوب پشت سینک دارید، مدل های روکار می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. اگر صفحه آشپزخانه شما از نوع گورین باشد، سینک های استیل زیرکار به کارتان خواهد آمد. در هنگام خرید سینک ظرفشویی استیل، به ضخامت ورق آن توجه کنید. ضخامت اغلب ورق های سینک ظرفشویی استیل ۰٫۸ میلیمتر است که در مدل های باکیفیت تر و گران قیمت تر به ۱٫۲ میلیمتر نیز می رسد.

۲-سینک شیشه ای

اگر زیبایی برایتان اهمیت ویژه ای دارد، پیشنهاد ما سینک های گرانیتی و شیشه ای است. جنس بدنه در سینک های شیشه ای از شیشه و جنس لگن از نوع استیل می باشد که به قسمت روی سینک که شیشه ای است، پرس شده است. ظاهر شیشه ای مشکی و سفید این نوع از سینک ها، جلوه ای بسیار زیبا به فضای آشپزخانه شما خواهد داد. البته بهتر است بدانید که سینک های شیشه ای به اندازه سینک های استیل در برابر ضربه، سقوط اجسام و خط و خش مقاومت کافی ندارند و همچنین احتمال جدا شدن لگن از صفحه نیز دور از انتظار نیست. با این که ادعا می شود جنس این نوع از سینک ها از نوع سکوریت نشکن می باشد، با این حال اگر آشپزخانه ای پررفت و آمد دارید، توصیه می شود از این نوع سینک ها برای آشپزخانه خود انتخاب نکنید. این مدل ها چند سالی است که در بازار کشور رونق یافته ولی به علت مشکلات فراوان این نوع از سینک ها، خرید و فروش پایینی دارند. اگر قصد خرید سینک ظرفشویی شیشه ای دارید، حتماً قبل از خرید برای برند و گارانتیِ معتبر محصول حساب ویژه ای باز کنید.

۳-سینک گرانیت

اگر از رسوب و نظافت در ظرفشویی خود خسته شده اید، به دنبال سینک ظرفشویی گرانیتی باشید. این نوع از سینک ها، جزو جدیدترین های بازار می باشند که ۸۰ درصد این نوع سینک ها را کوارتز گرانیت و ۲۰ درصد آن را رزین تشکیل می دهد. قابلیت حفاظت ضدباکتری،  جذب کمتر آب و گرد و غبار و همچنین نظافت کمتر از ویژگی های بارز این مدل سینک ها محسوب می شود. این نوع از سینک ها از نظر مقاومت و احتمال شکسته شدن، ما بین سینک های استیل و شیشه ای قرار می گیرند. رنگ بندی های متنوع سینک های گرانیتی ازجمله قهوه ای، دودی، کرم و بژ، ظاهر زیبایی برای این دسته از سینک ها به ارمغان آورده است. بد نیست بدانید، قیمت سینک ظرفشویی گرانیتی در مقایسه با مدل های استیل و شیشه ای، قدری بالاتر است.

یک دیدگاه برای " سینک ظرفشویی استیل، گرانیت یا شیشه ای؟ کدامیک و چرا؟ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --