سینک
سینک یکی از اجزا جدانشدنی از آشپزخانه هاست. برای انتخاب درست بهترین سینک ظرفشویی اولین موردی که باید به آن توجه کنید جنس سینک است. سینکها با متریالهای مختلفی ساخته میشوند که هر کدام زیبایی خاصی دارند. به علاوه ویژگیها و نحوه تمیز کردنشان نیز متفاوت است. به همین دلیل لازم است ابتدا با انواع جنس سینک آشنا شوید تا بتوانید بهترین سینک ظرفشویی را انتخاب کنید.
سینک ظرفشویی استیل
سینک استیل از استیل بدون آلیاژ ساخته شده و در برابر رطوبت و خوردگی بسیار مقاوم است. قیمت مناسب سینک استیل، همخوانی آن با انواع سبک دکوراسیون و تعویض ساده در کنار دوام بالا باعث شده تا این نوع سینک بسیار پرطرفدار باشد. سینک استیل در دو نوع مات و براق تولید میشود تا بتواند انواع سلیقهها را پوشش دهد. تنها ایراد این جنس سینک لک شدن آن است که نظافت روزانه میتواند این مشکل را نیز حل کند.
سینک ظرفشویی شیشهای
شیشه نمادی از زیبایی و تجمل است و در هرجایی که استفاده شود زیبایی را با خود به همراه میآورد. سینک شیشهای نیز در دسته سینکهای لوکس و مجلل قرار دارد. این نوع سینک از جنس شیشه سکوریت نشکن ساخته میشود و دوام بالایی دارد. با این حال اگر جزء افرادی هستید که از سینک استفاده زیادی دارید بهتر است سینک شیشهای انتخاب نکنید. مگر اینکه تعویض سینک و هزینه آن برایتان مهم نباشد چون سینک شیشهای دوام کمتری نسبت به استیل داشته ولی قیمت آن بالاتر است.
سینک ظرفشویی گرانیتی
سینک گرانیتی از گرانیت، مقداری رزین و مواد دیگری ساخته میشود این سینک ظاهر زیبا و لوکسی داشته و استحکام بیشتری نسبت به نوع شیشهای دارد. سینک گرانیتی در دو نوع تولید میشود یکی صاف، ساده وصیقلی و دیگری سطحی با دانههای ریز داشته تا بتواند پاسخگوی انواع سلیقهها باشد. البته باشد اشاره کنیم سینک گرانیتی نسبت به سایر سینکهای ظرفشویی مقداری گرانتر است.
سینک ظرفشویی سنگی
مرمر جزء لوکسترین متریالهایی است که در صنعت ساختمان کاربرد دارد. سینکهای مرمر با زیبایی خاص خود میتوانند فضای آشپزخانه را به کلی عوض کنند. اما سینکهایی که با مرمر ساخته میشوند بسیار گران هستند. به علاوه از این سینکها در هر دکوراسیونی نمیتوان استفاده کرد.
استحکام و دوام سینک ظرفشویی مرمر بسیار بالاست ولی رنگ آن بعد از مدتی کدر میشود. استحکام بالای این متریال باعث میشود احتمال شکستن ظروف با سینک افزایش پیدا کند.
سینک ظرفشویی سرامیکی
سینکهای ظرفشویی سرامیکی در برابر خط و خش و ضربه مقاوم هستند. استحکام بالایی دارند و به راحتی با آب و صابون تمیز میشوند. رنگ سینک ظرفشویی سرامیکی بیشتر روشن است اما در رنگهای تیره و کدر نیز ساخته میشوند به همین دلیل با هر سبکی از آشپزخانه همخوانی دارند. قیمت سینک ظرفشویی سرامیکی در حدود سینکهای شیشهای و گرانیتی است.
روشهای مختلف نصب سینک ظرفشویی
پس از اینکه جنس مورد نظر خود را برای سینک انتخاب کردید، باید به نحوه نصب آن توجه کنید. ابتدا با توجه به فضا، دکوراسیون و سبک آشپزخانهتان نحوه نصب را انتخاب کرده سپس به خرید سینک ظرفشویی مناسب اقدام کنید.
سینک ظرفشویی توکار
در مدل توکار، روی کابینت را برش داده و سینک را دورن کابینت قرار میدهیم به طوری که تمامی سینک ظرفشویی درون کابینت قرار گرفته ولی لبههای آن قابل رویت و برجسته باشد.
سینک ظرفشویی روکار
روش نصب سینک روکار با توکار تفاوت چندانی ندارد. تنها تفاوت آنها در چارچوب است. سینک توکار دورتادور با کابینت احاطه شده اما در سینک روکار پشت سینک به دیوار متصل است. برای کابینتهای چوبی سینک ظرفشویی روکار انتخاب بهتری است، زیرا آب به اطراف بخصوص پشت سینک نفوذ کرده و باعث خرابی کابینت میشود.
سینک ظرفشویی زیرکار
در نصب سینک زیرکار، کابینت برش داده شده و سینک از زیر کابینت نصب میشود. این نوع نصب بیشتر برای کابینتهای سنگی به خصوص سنگ کورین مناسب است.
انتخاب اندازه و فرم سینک
اینکه سینک ظرفشویی شما چه اندازه و چه فرمی باشد هم به فضای آشپزخانه و هم به سلیقه شما بستگی دارد. دقت در اندازه و فرم برای انتخاب سینک ظرفشویی بسیار مهم است. برای مثال نمیتوان یک سینک بزرگ را برای آشپزخانهای کوچک انتخاب کرد. بهتر است اندازه سینک ظرفشویی از یک سوم طول آشپزخانه بیشتر نشود.
انتخاب تعداد لگن سینک
سینکهای ظرفشویی دارای انواع 1 لگنه، 2 لگنه و 3 لگنه هستند که با توجه به سلیقه و نیاز خود میتوانید انتخاب کنید. سینک ظرفشویی دولگنه بین سینکها متداولتر است.
نمایش دادن همه 5 نتیجه
پیش فرض