در تعمیر گاز رومیزی چه نکاتی را رعایت کنیم؟

نکات مهم در تعمیر گاز رومیزی

ا-قبل از هر اقدامی شیرگاز ورودی به گاز رومیزی را در حالت قطع بگذارید.

2-برخی از گازهای رومیزی شیشه ای بوسیله خمیر یا چسب های مخصوص به کابینت چسبانده می شوند

   که البته کاری کاملاً غیر اصولی است و در دراز مدت احتمال خطر شکستن شیشه گاز را بالا می برد. بنابراین باید دقت نمود در هنگام تعمیر با تیغ کاتر یا وسیله برنده و تیزی به آهستگی چسب را زیر شیشه ها پاک نمود.

3- پس از پاک کردن زیر شیشه از مواد چسبی، اقدام به باز نمودن پیچهای روغن گیر و لعابی های روی گاز نمائید. نکته مهم در این حالت پیچهایی است که بر اثر مرور زمان و چربی گرفتگی گاز رومیزی به شدت سوخته و از بین رفته اند و یا بر اثر تعمیرات قبلی حالت عادی خود را از دست داده اند. بطوریکه به هیچ عنوان باز نمی شوند. در این صورت باید با مته ریز پیچ ها سوراخکاری شده و لعابی ها آزاد گردند.

4- برا باز نمودن برخی پیچها می توان از اسپرهای روان کننده مخصوص استفاده نمود. این اسپری ها سبب تسهیل باز شدن پیچ ها می شوند.

5- پس از برداشتن کامل لعابی ها، حالا نوبت بار نمودن شیشه از روی لگنی یا سینی زیرین است. برای این منظور ابتدا با قرار دادن 2 عدد پیچ گوشتی در زیر شیشه یعنی حد فاصل شیشه و لگن زیرین به آرامی فشاری یکسان و غیر ضربه ای به شیشه وارد می نمائیم. باید دقت نمود برخی شیشه ها بوسیله نوعی خمیر چسبناک مشکی در کارخانه ها به لبه صفحه سینی جسبیده اند که کار باز کردن شیشه را کمی با چالش مواجه می کند. (این حالت در اکثر گازهای قدیمی تورینو پلاس قابل مشاهده است.) بهر حال باید با یک تیغ کاتر یا موکت بُر آن چب ها را نیز به آرامی جدا کرد و سپس به وسیله پیچ گوشتی شیشه را طبق توضیحات بالا از صفحه جدا کرد.

6- در تعمیر گازهای رومیزی به نکاتی نظیر بست های اتصال شلنگ ها، پیچهای شیرها در هنگام تعویض بوبین و ترموکوپل و نیز باز یا بسته بودن شیر اصلی ورودی دقت شود.

7- همواره قبل از بستن شیشه و تحویل گاز چند بار صحت تعمیرات گاز را چک نمائید تا بعداً دچار دوباره کاری و اتلاف وقت نشوید.

یک دیدگاه برای " در تعمیر گاز رومیزی چه نکاتی را رعایت کنیم؟ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --