با بایدها و نبایدهای تمیز کردن سینک ظرفشویی آشنا شوید

آیا تمیز کردن سینک کثیفی که از مدت زیادی به حال خود رها شده است همیشه یکی از دغدغه های شما بوده است؟ فرقی نمی کند که سینک شما ایرانی باشد یا خارجی، سینک ظرفشویی تورینو پلاس باشد نیاز به یک تمیزکننده عالی برای پاک کردن جرم های سینک ظرفشویی دارید. اگر سینک ظرفشویی از جنس استیل است، بهتر است از مواد سفید کننده و جرم گیر قوی برای تمیز کردن آن استفاده نکنید؛ چون به مرور زمان، رنگ استیل سینک کدر می شود. برای مطلع شدن از راه های جایگزین، متن زیر به شما کمک خواهد کرد.

حتماً بارها شنیده اید که می گویند سینک ظرفشویی در بسیاری از موارد حتی از کاسه توالت نیز کثیف تر است! هر روز ظرف های آلوده به باقیمانده غذاها در آن قرار می گیرد، هر نوع ماده غذایی از میوه تا گوشت، دستمال ها و هر چیزی که فکرش را بکنید در سینک می شوییم، اما ۹۰ درصد اوقات تنها با آب خالی آن ها را آبکشی می کنیم کما این که رطوبت هم یک محیط ایده ال برای جذب و رشد باکتری ها و میکروب هاست. اما اگر فکر می کنید بعد از آن که با مایع ظرفشویی ظرف ها را می شویید سینک تمیز می شود، متأسفانه اشتباه می کنید.

بعد از خوردن غذا شاید آخرین کاری که انجام می دادید شستن ظرف ها بود، اگر اینطور بوده یک گام مهم را فراموش کرده اید؛ تمیز کردن سینک. بهتر است قبل از خواب، به میهمانی میکروب ها و عوامل بیماری زا در آشپزخانه خود خاتمه دهید. انواع مختلف سینک ها به مواد متفاوتی برای تمیز شدن نیاز دارند اما یک تمیزکاری ساده مانع از تجمع میکروب ها خواهد شد.

سینک های استیل از متعارف ترین و پرطرفدارترین مدل های ظرفشویی در آشپزخانه هستند. اگر سینک ظرفشویی شما از جنس استیل است، بهتر است از مواد سفید کننده و جرم گیر قوی برای تمیز کردن آن استفاده نکنید چون به مرور زمان، رنگ استیل سینک کدر می شود. به جای استفاده از مواد شیمیایی گران قیمت که به سلامتی و سینک شما آسیب می زند، از جوش شیرین به عنوان یک پودر تمیز کننده برای تمیز کردن و رفع سیاهی آن استفاده کنید. سطح سینک را مرطوب کنید و پودر جوش شیرین را با اسفنج روی سطح سینک بمالید. جوش شیرین علاوه بر این که یک سینک درخشان و تمیز برای شما به جای می گذارد، صدمه ای هم به سطح استیل وارد نمی کند. اگر سطح آلودگی زیاد است، از محلول نمک و جوش شیرین در آب یا سرکه و لیمو نیز می توانید استفاده کنید.

از دیگر مواد ضد باکتری طبیعی، سرکه سفید است. می توانید پس از شست و شو با جوش شیرین، کل سطح سینک ظرفشویی را سرکه بپاشید و بعد از ۱۵ دقیقه آن را بشویید. سرکه برای حل رسوب ناشی از آب و لک هم بسیار کارآمد است. برای از بین بردن لکه ها و رسوبات آب روی سینک ظرفشویی، پارچه ای را به سرکه سفید آغشته کنید و روی سطح را با آن مالش دهید. برای پاک کردن مواد غذایی چسبیده به سینک، می‌توانید از دستمال کاغذی حوله‌ای آغشته به سرکه استفاده کنید. اجازه بدهید که این دستمال‌های آغشته به سرکه چند دقیقه (حداکثر نیم ساعت) روی آن‌ها بماند، سپس آن‌ها را بردارید و با استفاده از اسفنج و آب و صابون سینک را بشویید. نمک هم یک ماده طبیعی مناسب برای ضدعفونی کردن سینک است، اگر خسته هستید نمک خشک روی سطح سینک بپاشید و پس از نیم ساعت آن را بشویید. همچنین می توانید از لیمو نیز برای تمیز کردن سینک ظرفشویی استفاده کنید. برای این کار، ابتدا با چاقو، لیمو را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. داخل سینک را کمی نمک بپاشید و بعد لیمو را بر روی سطح نمک پاشیده شده بمالید.

نظافت سینک ظرفشویی بسیار مهم است چون محل شستشوی ظروف است و غیر مستقیم با غذایی که می خوریم و سلامتی ما در ارتباط است. به علاوه، همواره در معرض دید است و از نظر زیبایی حائز اهمیت است. بنابراین بهتر است از پاک کننده های خانگی استفاده کنید که هم سازگار با محیط زیست هستند و هم مقرون به صرفه. این روش های ساده، سینک شما را مثل روز اول برق می اندازد و شاید برای مدتی مانع از خرید سینک ظرفشویی جدید شود. با توجه به این که قیمت سینک ظرفشویی در طی سال های اخیر به میزان قابل توجهی افزایش یافته است، لذا توصیه می کنیم تا می توانید در تمیز کردن سینک ظرفشویی خود بکوشید تا نیازی به خرید نوع جدید نداشته باشید.

یک دیدگاه برای " با بایدها و نبایدهای تمیز کردن سینک ظرفشویی آشنا شوید " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --